Visuals/graphics voor Het Zuiderpark College

27.01.23

Recent heb ik voor Het Zuiderpark College (‘school van de toekomst in de stad van nu’) naast de eerdere visuele identiteit en wervingscommunicatie, diverse visuals en graphics ontworpen voor ondermeer de smart-lokalen. Om leerlingen op hun toekomst voor te bereiden beginnen zij in de eerste twee leerjaren met ‘smart-lessen’: SmartBusiness, SmartTech, SmartCare, SmartArt.
#visuals #sto #smart #zuiderparkcollege #rotterdam


Projectstijl NJO Wintertournee 2023 ‘Offers & Rituelen’

08.01.23

Concept en ontwerp van projectstijl voor de jaarlijkse wintertournee van het Nationaal Jeugd Orkest. O.l.v. Antony Hermus speelt het NJO een afwisselend programma met o.a. het revolutionaire ‘Le Sacre du Printemps’ van Igor Stravinsky en ‘Les offrandes oubliées’ van Olivier Messiaen, waarin je de spanning voelt tussen het mysterieuze hemelse en de menselijke zonde.
#promotie #njo #wintertour #klassiek #jongtalent


Visuals/graphics voor nieuwe locatie 'Eenheid Zorg'

23.12.22

Voor de nieuwe locatie van 'Eenheid Zorg' (Expertisecentrum en het Ortho Pedagogisch Didactisch Centrum (OPDC) Rotterdam) heb ik de visuals/graphcs voor interieur en buitengevel ontworpen.
Veel werkplezier op jullie nieuwe locatie!
#eenheidzorg #opdc #ec #rotterdam


Wervingscampagne voor Roncalli mavo

26.10.22

De scholenmarkten voor schooljaar 2023/2024 zijn weer begonnen; ik heb voor meerdere vo-scholen hun wervingsmateriaal mogen ontwerpen, ondermeer voor de Roncalli Mavo. Enkele leerlingen in de 'hoofdrol' met zijn/haar ontdekkingen van het Discovery-programma.
#wervingscampagne #roncalli # mavo#rotterdam


Visuele identiteit voor gloednieuwe Rotterdamse Havo

21.10.22

Visuele identiteit voor De Havo Rotterdam; dé bovenbouw havo voor de ambitieuze 'stapelaars' op weg naar hbo-onderwijs.
#identiteit #havo #rotterdam


Compete IT-solutions in nieuw jasje

21.10.22

Leuke opgave: de bestaande identiteit van Compete IT-solutions updaten/restylen. Nieuwe grafische uitstraling door diverse nieuwe huisstijl-elementen.
#restyle #identiteit #compete #it-solutions


Diverse projecten afgerond;
en nu... zomervakantie!

20.07.22

Recent diverse mooie projecten afgerond: (nog) slechts gedeeltelijk online... Wél zichtbaar: festivalvormgeving Muziekzomer Gelderland 2022), andere volgen spoedig, maar eerst... zomervakantie! Prettige vakantie allemaal!
#vacances #france


Visuals Het Zuiderpark College Junior Smart-lab

07.01.22

Om groep 8-leerlingen op Het Zuiderpark College te ontvangen en te inspireren is het Junior Smart-lab gecreeerd: een dynamische en actieve omgeving waar zij kennis maken met de mogelijkheden van deze 'school van de toekomst in de stad van nu'.
#visuals #zuiderpark #vmbo #basisschoolbezoek


Nieuwe identiteit voor obs de Phoenix

21.09.21

...én nóg een superleuk zomerproject: een nieuwe visuele identiteit voor De Phoenix, openbare basisschool Rozenburg. Op de vele communicatieuitingen 'herrijst' de fenix in verschillende gedaantes.
#identiteit #phoenix #basisonderwijs #rozenburg #boor


Graphics/signing/visuals voor Experience Centre

17.08.21

Op het Experience college (vmbo) zijn deze zomer alle bestaande technieklokalen getransformeerd tot één up-to-date ‘Experience Centre’ (t.b.v. Sterk Techniek Onderwijs). De gehele praktijkomgeving (incl. een lokaalvloer) is voorzien van stoere, dynamische, gelaagde en uitdagende graphics/signing die ik ontwierp aansluitend op de onderwijsvisie, het interieurplan en de eerder door mij ontworpen visuele identiteit.
#signing #graphics #vmbo #rotterdam


Dit jaar weer een Muziekzomer..!

26.05.21

Vorig jaar ging de NJO Muziekzomer door corona niet door, maar dit jaar wél: van vr. 30 juli t/m zo. 15 augustus zo'n 80 voorstellingen, concerten en evenementen op bijzondere locaties in de hele provincie Gelderland.
#festivalvormgeving #muziekzomer #klassiek


165 m2 nieuwe identiteit....

04.02.21

De nieuwe visuele identiteit voor Het Zuiderpark College (vmbo) 'op' Rotterdam Zuid wordt steeds zichtbaarder. Nu ook op de gevel van het gebouw van veraf te zien.
#zuiderpark #vmbo #rotterdamzuid


Nieuwe naam, nieuwe identiteit

09.09.20

Een superleuk zomerproject: in één zomervakantie is de bestaande basisschool OBS van Rijckevorsel (Hoek van Holland) voorzien van een volledige nieuwe naam, identiteit, onderwijsconcept én interieur. Ook voor de kinderen een spetterende opening van het nieuwe schooljaar!
#inova #basisonderwijs #hoekvanholland


Klaar voor de start....

05.08.20

Het is nog volop zomervakantie, maar het Experience college in Rotterdam West is aan de buitenzijde al helemaal klaar voor het nieuwe (eerste!) schooljaar. Sinds kort is het gebouw ook ’s avonds te herkennen door het ruim 5 meter hoge lichtobject, aansluitend bij de visuele identiteit.
#experience #x #neon


Oh oh, Corona....

21.05.20

Een vreemde tijd vol onzekerheden en 1,5 meter afstand... Projecten vallen weg maar gelukkig ook mooie, nieuwe projecten... Stay safe allemaal!
#staysafe #corona #1,5m


Nieuwe identiteit voor Experience College

26.11.19

Een mooi uitdagend project: een gehele nieuwe identiteit voor een nieuwe vmbo in Rotterdam. Experience college: ontdekken, onderzoeken, experimenteren en creëren..!
#experience #x #vo


Aanvulling visuals Vakcollege Zuidrand

06.10.19

Vanwege een verbouwing waren er enkele nieuwe visuals nodig voor Vakcollege Zuidrand. Weer een mooie aanvulling op de eerdere serie!
#visuals #zuidrand #vo


Diverse projecten afgerond;
en nu... zomervakantie!

05.08.19

Recent diverse projecten afgerond: gedeeltelijk online (bijv. NJO Muziekzomer 2019), andere volgen spoedig, maar eerst... zomervakantie! Prettige vakantie allemaal!
#vacances #france


Update website:
visuals voor diverse Rotterdamse vo-scholen

28.03.19

Na het Rotterdam Designcollege heb ik ook voor enkele andere Rotterdamse voortgezet onderwijs scholen visuals en grafische interieurtoepassingen mogen ontwerpen: missie, visie en/of curriculum vertaald naar visuals in aula, gangen en/of lokalen.
#concept #ontwerp #visuals


Update website: nieuwe projecten online

18.12.18

Website update van enkele mooie projecten: ondermeer nieuwe identiteiten voor Interieurmakers Rotterdam en Rotterdam Designcollege. Binnenkort meer nieuw werk voor ondermeer enkele middelbare scholen...
#concept #ontwerp #actueel