Dit jaar weer een Muziekzomer..!

26.05.21

Vorig jaar ging de NJO Muziekzomer door corona niet door, maar dit jaar wél: van vr. 30 juli t/m zo. 15 augustus zo'n 80 voorstellingen, concerten en evenementen op bijzondere locaties in de hele provincie Gelderland.
#muziekzomer #klassiek #gelderland


NIEUWS

165 m2 nieuwe identiteit....

04.02.21

De nieuwe visuele identiteit voor Het Zuiderpark College (vmbo) 'op' Rotterdam Zuid wordt steeds zichtbaarder. Nu ook op de gevel van het gebouw van veraf te zien.
#zuiderpark #vmbo #rotterdamzuid


NIEUWS

Nieuwe naam, nieuwe identiteit

09.09.20

Een superleuk zomerproject: in één zomervakantie is de bestaande basisschool OBS van Rijckevorsel (Hoek van Holland) voorzien van een volledige nieuwe naam, identiteit, onderwijsconcept én interieur. Ook voor de kinderen een spetterende opening van het nieuwe schooljaar!
#inova #basisonderwijs #hoekvanholland


NIEUWS

Klaar voor de start....

05.08.20

Het is nog volop zomervakantie, maar het Experience college in Rotterdam West is aan de buitenzijde al helemaal klaar voor het nieuwe (eerste!) schooljaar. Sinds kort is het gebouw ook ’s avonds te herkennen door het ruim 5 meter hoge lichtobject, aansluitend bij de visuele identiteit.
#experience #x #neon


Oh oh, Corona....

21.05.20

Een vreemde tijd vol onzekerheden en 1,5 meter afstand... Projecten vallen weg maar gelukkig ook mooie, nieuwe projecten... Stay safe allemaal!
#staysafe #corona #1,5m


EXP_04

Nieuwe identiteit voor Experience College

26.11.19

Een mooi uitdagend project: een gehele nieuwe identiteit voor een nieuwe vmbo in Rotterdam. Experience college: ontdekken, onderzoeken, experimenteren en creëren..!
#experience #x #vo


NIEUWS

Aanvulling visuals Vakcollege Zuidrand

06.10.19

Vanwege een verbouwing waren er enkele nieuwe visuals nodig voor Vakcollege Zuidrand. Weer een mooie aanvulling op de eerdere serie!
#visuals #zuidrand #vo


MZ19_NEWS_03

Diverse projecten afgerond;
en nu... zomervakantie!

05.08.19

Recent diverse projecten afgerond: gedeeltelijk online (bijv. NJO Muziekzomer 2019), andere volgen spoedig, maar eerst... zomervakantie! Prettige vakantie allemaal!
#vacances #france


VEE_NEWS_11

Update website:
visuals voor diverse Rotterdamse vo-scholen

28.03.19

Na het Rotterdam Designcollege heb ik ook voor enkele andere Rotterdamse voortgezet onderwijs scholen visuals en grafische interieurtoepassingen mogen ontwerpen: missie, visie en/of curriculum vertaald naar visuals in aula, gangen en/of lokalen.
#concept #ontwerp #visuals


IMR_NEWS

Update website: nieuwe projecten online

18.12.18

Website update van enkele mooie projecten: ondermeer nieuwe identiteiten voor Interieurmakers Rotterdam en Rotterdam Designcollege. Binnenkort meer nieuw werk voor ondermeer enkele middelbare scholen...
#concept #ontwerp #actueel


MZ18_GIDS_NEWS

Update website: nieuwe projecten online

06.06.18

Website update met ondermeer: de NJO Muziekzomer 2018 en promotie voor opera-productie Cosi fan tutte. Meer nieuw werk is onderweg...
#concept #ontwerp #actueel


Nieuw Duits avontuur

09.05.18

Na de twee eerdere identiteiten voor Duitse shoppingcentra wacht een nieuw avontuur: samen met user experience designer Thomas Schaper werken aan een 'visiedocument' met daarin een identiteitsconcept voor een shoppingcentrum in Wiesbaden.
#concept #ontwerp #duitsland


Mooie nieuwe projecten!

09.03.18

In ontwikkeling: enkele nieuwe, spannende projecten waaronder twee visuele identiteiten én het nieuwe festivalbeeld voor de NJO Muziekzomer 2018!
#concept #ontwerp #plezier


Rotterdam Designcollege

02.02.18

In ontwikkeling: visuals voor 17 lokalen van het Rotterdam Designcollege; een nieuwe vmbo in Rotterdam. De visuals leggen de relatie tussen theorie, praktijk en toekomst.
#rotterdamdesigncollege #vmbo #visuals


Promotie NJO Wintertournee 2018

12.01.18

De NJO Wintertournee 2018 bevat een mooi programma van Russische en Tjechische componisten. Symbolen uit deze landen vormen de basis van het promotiemateriaal.
#njowintertournee #janacek #prokofjev #dvorak


Ook op Instagram!

18.12.17

Inmiddels ook te volgen op Instagram:
www.instagram.com/joost.van.daalen/
#instagram #socialmedia


Nieuwe website!

02.10.17

De nieuwe website online! Met dank aan Nienke Landré (teksten) en Gerard van Hattum (techniek) Nog enkele puntjes fijnstellen en projecten aanvullen... Benieuwd naar jouw reactie!
#launch #responsive


Hooggeëerd publiek!

22.09.17

Één van de laatste keren dat partyschip Diane vol met publiek langs het studioraam vaart voor de locatievoorstelling 'Toen wij van Rotterdam vertrokken’ van ‘Maas theater en dans’.
#maas #publiek #diane #toenwijvanrotterdamvertrokken


Operaproductie Hänsel und Gretel

07.08.17

Afgelopen vrijdag was de premiere van de bijzondere (openlucht)uitvoering van de sprookjesopera 'Hänsel und Gretel' tijdens de NJO Muziekzomer 2017, vandaag staan de mooie recensies in de kranten én liggen de presentexemplaren van het programmaboekje op de mat...
#opera #njo #dnoa #promotie #njomuziekzomer


NIEUWS

Website-update: NJO Muziekzomer 2017

07.08.17

De jaarlijks terugkerende festivalvormgeving voor de NJO Muziekzomer bestaat uit het ontwerp van zo’n vijftig promotionele publieksgerichte uitingen: van affiche tot programmagids, van online banners tot bierviltjes.
#identiteit #festivalvormgeving