Festivalvormgeving Muziekzomer Gelderland 2024

03.07.24

Dit jaar zijn er weer veel mooie concerten tijdens de komende Muziekzomer Gelderland: hét festival met impact voor jonge topmusici vol ambitie. Ondermeer optredens van 'young artist in residence' jazz-trompettist Bram van de Glind.

#festivalvormgeving #branding #muziekzomer #njon


Visuals/graphics Mavo Centraal

19.06.24

Recent heb ik voor Mavo Centraal visuals/graphics ontworpen voor het nieuwe 'Tech-lab' waarin techniek, de identiteit van de school én Mavo Centraal-leerlingen samenkomen.

#visuals graphics #mavocentraal #sterktechniekonderwijs


Visuals/graphics Lyceum Kralingen

16.05.24

Voor het Lyceum Kralingen Rotterdam (havo/vwo in Rotterdam) heb ik een nieuwe serie raam-, gang en lokaalvisuals/graphics ontworpen, gebaseerd op het schoolprofiel ‘wereldburgerschap’ en aanvullend op de bestaande visuele identiteit.

#visuals graphics #lyceumkralingen #rotterdam


Visuele identiteit ISK Rotterdam Noord & Zuid

18.09.23

Kleurrijke visuele identiteit voor de ISK (Internationale Schakelklassen) Rotterdam waarin de wereld/de meridianen en 'taal' als communicatiemiddel centraal staan.

#identiteit #isk #schakelklassen #rotterdam


Visuele identiteit Enviu Mobility

06.09.23

Met het concept en ontwerp van de visuele identiteit voor Enviu Mobility heb ik (via De Nieuwe Gevers) graag bijgedragen aan dit maatschappelijke, sociale, duurzame en impactvolle initiatief. Succes Enviu Mobility!

#identiteit #impact #enviu #mobility


Work-in progress: visuals Montaigne Lyceum (Den Haag)

14.07.23

De scholen gaan weer bijna beginnen: nog een week de tijd om het gebouw en de lokalen in orde te brengen. Op het Montaigne Lyceum worden 21 instructielokalen voorzien van visuals passend bij de betreffende vaksecties en de visuele identiteit. Géén saaie, kale lokalen meer, maar inspirerende, sfeervolle lokalen waar het prettig leren én werken is.

#visuals #lokalen #montaignelyceum


Festivalvormgeving Muziekzomer Gelderland 2023

20.06.23

Ook dit jaar zijn er weer veel mooie concerten tijdens de komende Muziekzomer Gelderland, o.a. met 'young artist in residence' slagwerkster Kalina Vladovska!
De festivalvormgeving is er (bijna) klaar voor....
#festivalvormgeving #branding #muziekzomer #njon


Visuals/graphics voor Het Zuiderpark College

27.01.23

Recent heb ik voor Het Zuiderpark College (‘school van de toekomst in de stad van nu’) naast de eerdere visuele identiteit en wervingscommunicatie, diverse visuals en graphics ontworpen voor ondermeer de smart-lokalen. Om leerlingen op hun toekomst voor te bereiden beginnen zij in de eerste twee leerjaren met ‘smart-lessen’: SmartBusiness, SmartTech, SmartCare, SmartArt.
#visuals #sto #smart #zuiderparkcollege #rotterdam


Projectstijl NJO Wintertournee 2023 ‘Offers & Rituelen’

08.01.23

Concept en ontwerp van projectstijl voor de jaarlijkse wintertournee van het Nationaal Jeugd Orkest. O.l.v. Antony Hermus speelt het NJO een afwisselend programma met o.a. het revolutionaire ‘Le Sacre du Printemps’ van Igor Stravinsky en ‘Les offrandes oubliées’ van Olivier Messiaen, waarin je de spanning voelt tussen het mysterieuze hemelse en de menselijke zonde.
#promotie #njo #wintertour #klassiek #jongtalent


Work-in progress: signing Montaigne Lyceum (Den Haag)

23.12.22

Inspirerende quotes wijzen de weg! De trappenhuizen van het Montaigne Lyceum zijn voorzien van duidelijke signing, gecombineerd met inspirerende quotes.
#signing #montaignelyceum


Visuals/graphics voor nieuwe locatie 'Eenheid Zorg'

23.12.22

Voor de nieuwe locatie van 'Eenheid Zorg' (Expertisecentrum en het Ortho Pedagogisch Didactisch Centrum (OPDC) Rotterdam) heb ik de visuals/graphcs voor interieur en buitengevel ontworpen.
Veel werkplezier op jullie nieuwe locatie!
#eenheidzorg #opdc #ec #rotterdam


Wervingscampagne voor Roncalli mavo

26.10.22

De scholenmarkten voor schooljaar 2023/2024 zijn weer begonnen; ik heb voor meerdere vo-scholen hun wervingsmateriaal mogen ontwerpen, ondermeer voor de Roncalli Mavo. Enkele leerlingen in de 'hoofdrol' met zijn/haar ontdekkingen van het Discovery-programma.
#wervingscampagne #roncalli # mavo#rotterdam


Visuele identiteit voor gloednieuwe Rotterdamse Havo

21.10.22

Visuele identiteit voor De Havo Rotterdam; dé bovenbouw havo voor de ambitieuze 'stapelaars' op weg naar hbo-onderwijs.
#identiteit #havo #rotterdam


Compete IT-solutions in nieuw jasje

21.10.22

Leuke opgave: de bestaande identiteit van Compete IT-solutions updaten/restylen. Nieuwe grafische uitstraling door diverse nieuwe huisstijl-elementen.
#restyle #identiteit #compete #it-solutions


Diverse projecten afgerond;
en nu... zomervakantie!

20.07.22

Recent diverse mooie projecten afgerond: (nog) slechts gedeeltelijk online... Wél zichtbaar: festivalvormgeving Muziekzomer Gelderland 2022), andere volgen spoedig, maar eerst... zomervakantie! Prettige vakantie allemaal!
#vacances #france


Visuals Het Zuiderpark College Junior Smart-lab

07.01.22

Om groep 8-leerlingen op Het Zuiderpark College te ontvangen en te inspireren is het Junior Smart-lab gecreeerd: een dynamische en actieve omgeving waar zij kennis maken met de mogelijkheden van deze 'school van de toekomst in de stad van nu'.
#visuals #zuiderpark #vmbo #basisschoolbezoek


Nieuwe identiteit voor obs de Phoenix

21.09.21

...én nóg een superleuk zomerproject: een nieuwe visuele identiteit voor De Phoenix, openbare basisschool Rozenburg. Op de vele communicatieuitingen 'herrijst' de fenix in verschillende gedaantes.
#identiteit #phoenix #basisonderwijs #rozenburg #boor


Graphics/signing/visuals voor Experience Centre

17.08.21

Op het Experience college (vmbo) zijn deze zomer alle bestaande technieklokalen getransformeerd tot één up-to-date ‘Experience Centre’ (t.b.v. Sterk Techniek Onderwijs). De gehele praktijkomgeving (incl. een lokaalvloer) is voorzien van stoere, dynamische, gelaagde en uitdagende graphics/signing die ik ontwierp aansluitend op de onderwijsvisie, het interieurplan en de eerder door mij ontworpen visuele identiteit.
#signing #graphics #vmbo #rotterdam


Dit jaar weer een Muziekzomer..!

26.05.21

Vorig jaar ging de NJO Muziekzomer door corona niet door, maar dit jaar wél: van vr. 30 juli t/m zo. 15 augustus zo'n 80 voorstellingen, concerten en evenementen op bijzondere locaties in de hele provincie Gelderland.
#festivalvormgeving #muziekzomer #klassiek


165 m2 nieuwe identiteit....

04.02.21

De nieuwe visuele identiteit voor Het Zuiderpark College (vmbo) 'op' Rotterdam Zuid wordt steeds zichtbaarder. Nu ook op de gevel van het gebouw van veraf te zien.
#zuiderpark #vmbo #rotterdamzuid